Fructe proaspete de afin canadian


fructe organice de afin canadian ferma barzani

Începând din acest sezon, după un timp în care afinul canadian a fost adus și cultivat în Ferma Bărzani, a sosit vremea primelor roade. Am gustat în urmă cu câțiva ani pentru prima dată din rodul afinului canadian și de atunci am parcurs etape importante pentru ca, astăzi să pot oferi și celor din jur din roade pline de savoare.  Îmi doresc ca fructele afinului canadian să fie gustate de un număr cât mai mare de admiratori, începând de la copii și până la străbunici acestora, personal vă garantez un fruct al cărui gust, aromă și nuanțe sunt deosebite și memorabile.

Posibilități de consum: în stare proaspătă  sub formă de fruct, limonadă, shake, sirop, topping, gem, dulceață, tartă, prăjituri și alte derivate.

Fructele, organice sunt crescute în plantația de afin canadian din Ferma Bărzani (prima plantație de acest gen din România), într-un mediu extrem de curat la poalele Munților Codru Moma, o zonă ferită de praf și poluare.

Prețul este de 20 lei/kg.

Dragilor  sunt onorat și în acelaşi timp bucuros să vă pot oferi aceste fructe în premieră, iar pentru cei care le doriți am pregătit două posibilități de livrare:

  • livrare personală în Oradea; condiția minim 3 kg/comandă.
  • livrare prin FanCourier în țară, condiția minim 5 kg/comandă.

Comenzile se pot înregistra prin telefon/sms la 0769538549 sau e-mail: rubenbudau2014@gmail.com

 

Anunțuri

2 responses to “Fructe proaspete de afin canadian

  1. ziua buna,
    In toamna lui 2013 am plantat la noi in gradina, langa Iasi, 3 arbusti de afin canadian de la tine. De abia anul acesta au rodit 2 din 3, fructele au un gust foarte bun, le culeg cand se rup usor de pe codita si sunt putin mai inchise la culoare. ne bucuram foarte tare de ele:)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s