Nucul – Proprietăți şi rețete cu nuci


img_20160518_132228.jpgRecent am intrat în posesia acestui volum, (Editura Casa) care personal mă încântă vizual atât prin modul profesional în care este redactat, cât și prin informații despre nuc, uleiuri  și rețete culinare cu nuci (salate, supe, garnituri, fursecuri, prăjituri, torturi, plăcinte… etc.).

Recomand cu încredere acest volum, care își merită locul  în Biblioteca mea personală.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s