Dulceata caramelizata de smochine


În premieră am realizat dulceață caramelizată de smochine.
Ingrediente:
2 kg smochine, 4 lămâi, zahăr 1:1
Mulțumesc familiei Dume Vasi și Neli din Oradea pentru fructele de smochine😉🙂.

Pasul I: curățarea fructelor de coajă și tocarea pulpei

fructe de smochin
Pasul II: Curățarea și tocarea lămâilor

image

Pasul III: Caramelizarea prin fierbere a amestecului de smochine și lămâi

image

Pasul IV: păstrare și gustare la nevoie🙂

image

Dragilor, utilizați fructele de smochin?
Dacă raspunsul este DA, în ce mod?
Facem un schimb de idei/rețete?
🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s