Topping de zmeură – rețetă


A sosit timpul pentru savurat, procesat și testat fructele de zmeur.

Astăzi vă prezint toppingul de zmeur 😉

Necesar: fructe de zmeur, zahar, lămâie.
Raport 1:1 între zmeur și zahăr

image

Fierbere 10-15 minute.
Pe urmă separăm compoziția prin care  semințele sunt eliminate din peisaj, se poate cu tifon sau strecurătoare.

Urmează încă o fierbere de 5 minute plus zeama dintr-o lămâie.

image

Dragilor, voi ce rețete folosiți pentru un topping reușit din fructe de zmeur? 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s