Soiuri de PĂR


Parul este un pom fructifer ce creste bine in toate zonele pomicole ale tarii, din zona de campie si pana in zona dealurilor inalte. Cultura parului este rentabila datorita duratei lungi de viata, a calitatii fructelor si a productiei relativ mari. Fructele se consuma in stare proaspata sau prelucrate in compot, dulceata, gem.

In continuare soiurile de PĂR produse la cea mai puternică pepinieră din vestul ţării, adică PEPINIERA S A R U S I :

Soiul de PĂR Arabitka

Soiul de PĂR Conference.

Soiul de PĂR Favorita lui Clapp.

Soiul de PĂR Hardenpont.

Soiul de PĂR Packham's Triumph.

Soiul de PĂR Untoasa Bosch.

Soiul de PĂR Williams.

Soiul de PĂR Wiliams Rosu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s