Valentin Stan – miştocar, vedetă tv sau analist politic?


Cea mai căutată persoană Google cu numele de „Valentin” este….. cinte credeţi?
Valentin Ceauşescu, sunt convins că aproximativ 50 % din populaţia ţării ştie despre cine este vorba.
Însă pe google apare un alt „Valentin” imediat, pe locul doi, fiind vorba evident de „maestrul” Valentin Stan.

Valentin Stan sau mai bine zis omul cu laptopul, sau tipul de la antene care nu iartă nici un politician, sau unii îl cunosc de când le era prof, una peste alta maestrul şi-a tras emisiune în toată regula, pe care o recomand iubitorilor de politică din ţara asta dacă mai există aşa ceva.:)

Aşadar…Valentin Stan – miştocar, vedetă tv sau analist politic?

Anunțuri

8 responses to “Valentin Stan – miştocar, vedetă tv sau analist politic?

  1. un tip misto. are chiar si putin umor. dar cel mai mare atu al lui este faptul ca e relaxat. pe cinstea mea!

  2. e meserias dar se pare ca nu prea e bagat in saema de romanii nostrii desi are dreptate intotdeauna…..mie imi place

  3. Dl. Valentin Stan este inegalabil in absolut toate cele. Cine il critica moare de invidie. Absolut nimeni nu il poate egala ca inteligenta, cunostinte politice si sarm personal. Este unic si asa il vrem !

  4. Cine vrea sa-l critice pe d-nul Stan ,sa pofteasca ,dar , fata-n fata…

  5. Uite, eu am curaj sa-l critic pe dl. Stan, inclusiv face-to-face. Aceasta dupa „prea inteligenta” apostrofare publica pe care a facut-o la adresa nemtenilor in emisiunea din aceasta seara (si in care, probabil, isi dorea sa gaseasca „tapi ispasitori” pentru faptul ca a functionat mita electorala a PDL-ului la alegerile din Neamt). I-a gasit vinovati… pe toti nemtenii, chiar daca candidatul „castigator” era de prin Bucuresti… A declansat un soi de „ironie generalizata” – bolnava de discriminare – prin care „acuza” pe toti nemtenii… pentru ceea ce fac (sau sunt…) destul de multi romani… Stiu sigur ca prostia si mita electorala nu s-au nascut in Neamt si cred ca, dupa aceasta emisiune neinspirata a dl. Stan, se vor putea numara prostii din restul tarii, pentru ca doar ei vor „pune botul” la asa o grosolanie publica! Este impardonabila atitudinea lui discriminatorie si ofensatoare la adresa nemtenilor… Mie toata „bascalia” asta negandita si prost plasata intr-o emisiune TV (nu era ironie, pentru ca aceasta ar fi presupus inteligenta) mi-a amintit de chestia cu hotul care striga „hotii”… Ce vreau sa spun este ca dl. Stan nu mi-a dovedit nici ca-si gandeste prea bine discursurile (ar fi intuit efectele morale ale afirmatiilor lui hazardate), nici ca este bine intentionat fata de romani (a promovat dezbinarea sociala, in cea mai murdara forma a ei)… Dl. Stan e doar un mit… si nu are responsabilitate sociala!

  6. D-mul Stan ,spuneti celor de la PDL ca sunt BETI, sa-si revină ,singura soluție fara Base. si peste 12 ani revin la 22%!!! SERVULIUSSSSSS !!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s