Bolojan de Oradea,Personal mă bucură faptul că Dl. primar Bolojan are în vedere şi dorinţele oamenilor.
Felicitări!!!

Primarul Ilie Bolojan şi directorul Administraţiei Naţionale „Apele Române” – Administraţia Bazinală de „Apă Crişuri”, d-l Pásztor Sándor, au semnat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, un protocol de colaborare cu privire la râul Crişul Repede.

„Scopul acestui protocol este de a face ca, pe teritoriul municipiului Oradea, Crişul Repede să arate cât mai bine, astfel încât întreg arealul să fie o zonă de recreere pentru orădeni”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Protocolul este valabil pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire. Acesta cuprinde responsabilităţile Primăriei municipiului Oradea şi pe cele ale Administraţiei Naţionale „Apele Române” – Administraţia Bazinală de „Apă Crişuri” şi are ca obiective specifice: asigurarea curăţeniei şi salubrizării digurilor, a malurilor şi a cursului de apă; asanarea terenurilor insalubre; prevenirea poluării apelor; transformarea malurilor râului într-o zonă de recreere; asigurarea unui climat de ordine şi curăţenie pe teritoriul municipiului Oradea.

Sursa:Primăria Oradea

One response to “Bolojan de Oradea,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s