Turist hoinar,


Vreau să mai citesc căte o ştire pe ziarele online precum ziare, media-fax unde peste tot apare Elena Udrea, deja cred că sunt obsedaţi toţi jurnaliştii de această persoană.

Sincer îmi este frică să nu ajungă femeia asta brand naţional. Oricum mulţi se luptă să iasă adevărul la iveală, mulţi se luptă să rămână acolo unde e bine doar pentru unii, iar partenerii din coaliţie se luptă pentru a rămâne la putere până la alegeri.

Sunt ferm convins că după alegeri acestă alianţă se va rupe, şi alte jocuri vor ieşi la iveală.
Fie mai devreme fie mai tarziu, fie că fură un ministru zeci de mii sau milioane de euro pentru partid sau pentru el (Monica I., Elena U., Paul P.,etc…) sincer nu mi-a fost dat să văd nici un parlamantar că plăteşte pentru faptele de corupţie, se judecă cazul ani şi ani până se uită de dosar undeva prin ceva arhive unde de alfel o să îl îngroape praful,.

Eh asta e pentru cei care au imunitate, să ne fure, să ne jefuiască, să mai se şi laude în faţa noastră la tv cu faptele lor bune şi culmea nesimţirilor să mai aibe şi pretenţia să-i votăm, omul de rănd dacă Doamne fereşte se întâmplă să fure o găină pentru 5 copii care îi are acasă imediat primeşte anii de „pârnaie”, asta aşa ca fapt divers nu că vreau să-i apăr pe hoţi dar mă enervează faptul că ….suntem trataţi ca nişte fraieri adică……

legea e aceiaşi pentru toţi

sau cel puţin aşa ar trebui să fie.

Cu bine,
RuBen Budău

Anunțuri

2 responses to “Turist hoinar,

  1. Misto articolul, cam asta e cu politica. Daca ar fi sa ne luam dupa ei, in loc sa ii criticam ca fura ar trebui sa ne dam seama ca nu au cum sa se intretina dintr-un simplu salar de parlamentar sau ce stiu eu ce fel de politician :)). Si daca tot suntem atat de fraieri incat sa ii lasam, de ce sa nu fure.

  2. Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca esti de acord atunci lasa-mi un comment in care sa imi spui cum vrei sa te trec in blogroll. Pe mine ma poti trece Achilianu
    sanatate…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s